Яскрава і неординарна співачка Даша Астаф'єва підкорила шанувальників незвичайною фотосесією. Зірка постала в провокаційному образі і викликала бурхливу реакцію в соцмережі.

До того, що практичний кожен фотопост екс-солістки групи «Nikita» бореться наповал чуттєвістю і атмосферністю, фоловери звикли давно, а нова публікація артистки – винятком не стала.

Даша Астаф'єва позувала в образі брутальної красуні, оригінально грає зі своїм відображенням у дзеркалі. У підписі до фото знаменитість пояснила, що надихнуло її на створення публікації: "Трохи року цього вівторка)"»

Автором кадрів виступила український фотограф Ольга Калініна. До слова, на її сторінці в соцмережі є й інші знімки з цієї фотосесії:

У коментарях до посту думки фоловерів розділилися:

Варто відзначити, що нещодавно Даша Астаф'єва розповіла шанувальникам про те, що перенесла серйозну операцію. Артистка зізналася, що не любить говорити про особисті проблеми, але ситуація, яка з нею сталася, змусила змінити життєві пріоритети.

Зірка жменями ковтала знеболюючі і продовжувала працювати над творчими проектами, поки не опинилася на лікарняному ліжку. Медична допомога зірці була надана вчасно, завдяки чому вона зуміла відновитися і повернутися до звичного способу життя, але з тих пір почала відповідальніше ставитися до себе.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак підкорила мережу пікантною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва показала фігуру в спокусливому купальнику.

Нагадуємо, що Тіна Кароль була помічена в компанії привабливого молодого чоловіка.