Критика на адресу зірка шоу-бізнесу-явище цілком звичне. Бажаючих висловитися з того чи іншого приводу і оцінити, наприклад, зовнішність знаменитості.

Самі ж артисти реагують на часом колючі зауваження недоброзичливців по-різному: одні – ігнорують, інші – виправдовуються або вступають в діалог. Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram популярна українська співачка Настя Каменських розмістила пост, зробити який, за її словами, довго не наважувалася.

Дружина репера і продюсера Потапа пояснила, що хоче бути максимально відкритою з тими, хто цінує її творчість і стежить за зоряним її життям. Що стосується зайвої ваги, то виконавиця розповіла: "Ви знаєте, я багато років соромилася виставляти ці фото. І раніше ніколи б не показала їх. Проте ... реаліті так реаліті😊".

Йдеться про її власний реаліті-проект "Девочки рулят", зйомки якого проходять в Мексиці. До того, як приступити до роботи над шоу, Настя Каменських пояснила, що низка подій в її житті надихнули її на те, щоб поділитися з аудиторією думками, почуттями та емоціями.

В якості ілюстрації до своїх слів вона опублікувала фотоколаж, що складається з знімком, в тому числі, архівних. На деяких кадрах співачка була відображена в той період, коли боролася із зайвою вагою.

При цьому артистка зазначила, що навчилася любити і сприймати себе: "Нехай часто мені пишуть негативні коментарі і засуджують за вагу, засуджують, що я багато тренуюся, стежу за харчуванням, але все одно не відповідаю загальноприйнятим ідеалам 90-60-90".

У коментарях до посту фоловери висловилися з приводу послання зірки:

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників дивною публічною витівкою.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк поділилася оригінальними фото з дівич-вечора.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала спокусливі фото з ванної.