Популярна співачка Віра Брежнєва показала шанувальникам пікантний пляжний фотознімок і розповіла про свою любов до книг. Кадр поділив користувачів мережі на два табори.

Фотографію Віра Брежнєва опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

На знімку артистка постала в білому в'язаному бікіні. Вона лежить на шезлонгу і читає нову цікаву книгу. Особливу увагу привертає ідеальний прес співачки та тонка талія.

Співачка загоряє на пляжі та насолоджується читанням.

За словами співачки, у неї нарешті з'явився час на читання. Зараз в її руки потрапила книга Грега МакКеона "Эссенциализм. Шлях до простоти". Вона поцікавилася, що читають її фоловери та чи є у них на це час.

"Я перестала вважати зайнятість мірою важливості. Більше часу навчилася виділяти на роздуми, споглядання, спілкування з тими, хто дорогий і цікавий. І нарешті повернула собі час на те, що я дуже люблю - читання. Зрозуміла, як скучила за книгами. Ви читаєте? У вас є на це час? Що читаєте?",- запитала Віра Брежнєва у підписників.

Менше ніж за тиждень публікація зірки зібрала майже 125 тисяч відміток "подобається" і майже 2 тисячі коментарів.

Шанувальники ділилися з улюбленою співачкою тим, що зараз читають і які книги вважають цікавими. Також обсипали знаменитість компліментами, адже фігуру Віри Брежнєвої можна назвати ідеальною.

Однак були й ті користувачі мережі, які не оцінили знімок співачки та вважали його недоречним і вульгарним.

Раніше "Нyser" писав про те, що Віра Брежнєва вирушила на відпочинок з донькою і сестрою.

Також наш портал повідомляв, Віра Брежнєва показалася на камеру в пошарпаному вигляді, очі приховала під окулярами.

Нагадуємо, Віра Брежнєва показала шанувальникам, як приміряє черговий стильний наряд.