Українська співачка Оля Полякова записала для своїх шанувальників ще одне тренування.

Оля Полякова володіє просто чудовою фігурою. І в цьому їй допомагають регулярні тренування і правильне харчування. На своїй сторінці в соціальній мережі вона досить часто ділиться новими записами своїх тренувань, щоб кожен зміг перетворити своє тіло. Цього разу вона записала заняття спільно зі своєю старшою дочкою Машею. Відзначимо, що Маша дуже намагалася встигати за своєю зірковою мамою.

"Трешу з ледачим підлітком 😹 дівчата, не забуваємо, що скоро літо! На локдауні ідеальний час, щоб привести своє тіло в порядок і втягнутися в процес тренувань! Досить кілька разів на тиждень виконувати всі відеотренування зі мною в прямому ефірі або в записі, все відео збережені і чекають вас в плейлисті «Полявідение 2021»", - підписала новий запис Оля Полякова.

Шанувальники в коментарях прийшли в повний захват від того, що вони побачили. Також вони подякували Полякову за те, що вона ділиться з ними таким корисним контентом. Тому що літо і правда не за горами.

"Ви краще ведете тренування, ніж ваш тренер 🔥 🔥 🔥 , Класссс....шикарна красуня🔥 🔥 🔥 наша улюблениця. Спасибі, що зберегли ефір...тепер буду займатися тільки так❤️, Олька, Ти вогонь.Позитив!, Шикарна Олька!😍😍😍, Красиві красуні. З Вінниці Привіт👏, Оля ти супер класна і красива ☺ , У вас ідеальна фігура, Підлітки підрощені 😂 😂 😂 , Ви супер. Доця вилита мама красуня. Дай Бог їй ще такою трудівницею бути, Велике спасибі за таку круту тренування, ☺ у мене тіло сьогодні просто кайфує!😌💪💪💪😍🔥🔥", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак привела екс-чоловіка в будинок Філіпа Кіркорова.

Також писали, що Лепса запідозрили в хмільному стані прямо на сцені.

Нагадаємо, що Полякова в тугому корсеті змусила Остапчука неабияк попітніти.