У мікроблозі відомої української телеведучої і шоувумен Лесі Нікітюк з'явився фотозвіт про зустріч з не менш знаменитою подругою-тенісисткою Еліною Світоліною.

Близько тижня тому мережу підірвала новина про те, що спортсменка прийняла пропозицію руки і серця від Гаеля Монфіса – французького тенісиста. Тоді на сторінці «п'ятої ракетки світу» з'явилося фото розкішної обручки, подарованої коханим.

скріншот зі сторінки Еліни Світоліної. Фото: Instagram

І ось Еліна Світоліна прилетіла в Україну і зустрілася з подругою. Леся Нікітюк вибрала для прогулянки по Києву оригінальне вбрання, яке неозброєним поглядом дозволило оцінити її супердовгі ноги. Свій look вона доповнила об'ємною курткою-бомбером бежевого кольору з незвичайним принтом, чобітьми з високою халявою і маленькою сумочкою чорного кольору.

Шанувальники таланту і краси Лесі Нікітюк не скупилися на компліменти і похвалу на її адресу, а також не забули пожартувати на тему стилю блондинки:

Таке ж фото розмістила в своєму акаунті і Еліна Світоліна, а телеведуча проекту "ЛеМаршрутка" в коментарі до нього зізналася, що вже сумує:

Судячи з усього, після міської прогулянки, вони вирушили в ресторан:

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють округлі форми Насті Каменських.

Також наш портал розповів про те, що Мішель Андраде підірвала соцмережі спекотною фотосесією.

Нагадуємо, що Оля Полякова похвалилася оригінальною зовнішністю і старанно "відшліфованим" обличчям.