Актриса популярного комедійного серіалу "Свати" Тетяна Кравченко опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото. Артистка постала в кадрі в розкішному вбранні і звернулася до всіх заздрісників.

Знаменитість позувала лежачи на ліжку в довгому хутряному виробі і з оригінальному головним убором на голові. Деякі з Користувачі соцмереж з іронією порівняли Тетяну Кравченко з героїнею пісні Алли Пугачової «Мадам Брошкіна».

У підписі до знімка вона зазначила: "Якщо вам кажуть:" моє багатство нажито важкою працею«, запитаєте:»чиїм"? 😁 🙏🏼».

Варто відзначити, що Тетяна Кравченко нечасто ділиться публікаціями в соцмережі, оскільки більшу частину часу зайнята зйомками і грою в театрі. Небувала популярність прийшла до неї саме після ролі Валюхи Будько в серіалі "Свати", але паралельно вона грає в театральних постановках і радує шанувальників новими творчими проектами.

Що стосується особистого життя актриси, то вона двічі була заміжня, але обидва шлюби завершилися розлученням. У Тетяни Кравченко є дочка Ірина, вихованню якої зірка себе цілком присвятила. Дівчина не пішла по стопах іменитої матері і працює в сфері реклами та дизайну.

Між матір'ю і дочкою склалися хороші стосунки, але спадкоємиця в одному з інтерв'ю зізналася, що не відрізняється чуйністю і рідко говорить матері про ніжні почуття. Втім і сама Тетяна Кравченко не приховує, що володіє сильним і вольовим характером, а також схожа на "отаманшу":

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють дивну зовнішність Алли Пугачової і порівняли її з Христиною Орбакайте.

Також наш портал розповів про те, що Мішель Андраде одягла стильний топ і підкорила шанувальників ідеальними формами.

Нагадуємо, що Ані Лорак здивувала фанатів особистим визнанням і поділилася секретом краси.