Стало відомо рішення суду у справі Олі Полякової.

Суд закрив провадження щодо організатора концерту української співачки Олі Полякової в Сумах, який пройшов під час карантину – 13 березня. Про це повідомляється на Facebook- сторінці "Суспільне Суми". За словами інсайдерів, в діях підозрюваного Олександра Донцова не знайшли складу злочину.

Нагадаємо, що справу з цього концерту було розпочато ще наприкінці березня. Тоді на організатора надійшла підозра, що під час концерту не були дотримані заходи карантину. Але сам Донцов під час всієї судової справи стверджував про те, що він дотримувався всіх правил і заповненості залу. А саме було продано тільки 50% місць. Але люди все одно були обурені тим, що сталося. Адже тоді був уже карантин і тому таке порушення епідеміологічних ном могло спричинити за собою загрозу життю.

Зазначимо, що сама Полякова ніяк не зреагувала на таку заяву на її адресу. Вона впевнена, що нікого не наражала на небезпеку, тому що всі епідеміологічні норми під час концерту були дотримані. Але навіть незважаючи на це багато українців засудили дії Полякової. Тому що це не найкращий час для того, щоб проводити свої концерти. Адже пандемія не закінчилася, а тільки набирає обертів.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських похвалилася трохи опуклим животиком і написала "Hello".

Також писали, що Ані Лорак показала, які тягає тяжкості заради стрункої фігурки і плоского животика.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва нарвалася на шквал критики через занадто відкриту зону бікіні.