Співак Андрій Данилко виступить у фіналі шоу"Маска".

Співак Андрій Данилко зараз не так часто радує своїх шанувальників новими виступами. В один момент артист взагалі заговорив про те, що у нього творча криза і навіть поривався піти зі сцени. Тоді всі шанувальники вмовляли його цього не робити. Зараз артист бере участь у програмі"Маска". І ось він сам розповів про те, що виступить в ролі незабутньої Вєрки Сердючки в заключному випуску програми.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі. На опублікованому відео можна помітити як він буде активно танцювати на сцені і виконувати свої хіти.

"Ее пропустіть! Вже завтра!",- написав Андрій Данилко на своїй сторінці в соціальній мережі.

Відзначимо, що багато шанувальників прийшли в повний захват від цієї новини. Тому що вони нарешті зможуть побачити свого кумира на сцені.

"Данилко найкращий суддя❤️, Дивитися можу тільки за Данилко, всі інші, ну таке кривляння, ну просто жах, куди прийшли не розуміють, дивилася це шоу, на різних майданчиках, наше перебір 😂 😂 😂 , амое казкове і легке шоу! Справжнє свято таланту, феєрії та позитиву! А дивитися почала все одно завдяки участі Андрія 😀. Спасибі! Любимо Вас! Ваші кошенята!❤️, Тільки щоб побачити Андрія буду дивитися ♪, Чекаємо з нетерпінням.Потім так само будемо чекати вихід передачі-Орел і Решка.Інтрига вже просто зашкалює)))), Я думаю під маскою Сонця Ані Лорак. Тепер на 1000% впевнений. Голос її♪, чекаю з нетерпінням і сумом....) Андрій Михайлович буду сумувати за вами) з любов'ю з Росії)", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що епатажна Maruv майже без одягу показала запальний танець сідниць.

Також писали, що Настя Каменських похвалилася трохи опуклим животиком і написала "Hello".

Нагадаємо, що Ані Лорак показала, які тягає тяжкості заради стрункої фігурки і плоского животика.