Українська ведуча Катя Осадча похвалилася фігурою у відвертому вбранні.

Ведуча Катя Осадча вміє дивувати своїх шанувальників. Дружина Брія Горбунова гармонійно поєднує в своєму гардеробі багато стилів в одязі. Звичайно, вона, як справжня леді, не відмовляється і від суконь. На цей раз Катя показала відразу три фото, які були зроблені на тлі прекрасного моря. Для такої прогулянки дівчина вибрала біле плаття в підлогу вільного крою. Найбільше увагу шанувальників привернуло декольте, які практично повністю оголювало груди ведучої.

Відзначимо, що Катя не завжди дозволяє собі настільки відверті вбрання. Але відпочинок розслабляє. Свій образ Осадча доповнила коричневим плетеним капелюхом з широкими бортами і темними сонцезахисними окулярами. На ногах ведучої красувалися білі пляжні тапочки.

"Спогади про тепло. А результати нашого відрядження дивіться вже цієї суботи. І з нетерпінням чекаємо літо вдома☺️", - підписала серію знімків Катя Осадча.

Відзначимо, що багатьом користувачам мережі сподобалися такі знімки. Вони відзначили, що Катя виглядає на них чудово.

"Катерина чи при надії❤️, Неймовірно, Щаслива, любима, красива, Краса🔥 🔥 🔥 🔥 🔥, неперевершена краса", - написали користувачі мережі.

Раніше Катя ділилася знімком, який був зроблений на яхті.

"Коли фільтри непотрібні", - підписала знімок ведуча.

Шанувальники також прийшли в захват.

"Все як у Голівудському фільмі. Море, яхта і красуня💜, Дуже класний образ у Вас, Катю), Дуже гарно!!! 😍🔥🙌, Красиві фото😍", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Фреймут показала, як справляється з сверблячкою в незручному місці.

Також писали, що Тіна Кароль без макіяжу показала, як перетворюється на мужика, фанати таке ще довго не зможуть забути.

Нагадаємо, що дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" виклала в мережу відверте фото в корсеті з мережива.