Телеведуча Ольга Фреймут продовжує ділитися правилами етикету в соцмережах.

Річ у тому, що останнім часом знаменитість стала ділитися з українцями порадами з приводу етикету на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Фреймут розповіла, як чинити в суспільстві, якщо треба почухатися.


За її словами, на людях категорично не можна цього робити, тільки там, де ніхто не бачить. Однак якщо відчувається прям сильний свербіж, то можна почухатися і при всіх, але зробити це краще непомітно, наприклад, жестом, як ніби поправляєш локон.


Користувачі висміяли новий ролик Ольги Фреймут і її безграмотність, в тому числі. Судячи з коментарів, спочатку телеведуча допустила помилку в слові "чухатися" і написала "чихатися". У зв'язку з цим, користувачі спочатку не до кінця її зрозуміли, але Фреймут вже справила помилку.


Варто відзначити, що до цього Ольга Фреймут говорила про відрижку або випускання газів. Вона зазначила, що якщо таке і сталося, то не треба виправдовуватися і якось реагувати або говорити, що це не я, а собака.

Також саме вона намагалася навчити українців пити вино. Багато підписників дякують телеведучій за поради, але часом і критикують, як в цьому випадку.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль без макіяжу показала, як перетворюється на мужика.

Також наш портал повідомляв, що донька Олени Кравець з "Кварталу 95" виклала в мережу відверте фото в корсеті з мережива.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва нарвалася на шквал критики через занадто відкриту зону бікіні.