Співачка Alyona Alyona поділилася відвертим фото, порівнявши себе з американською виконавицею Майлі Сайрус.

Артистка любить і приймає себе такою, яка вона є, за що фанати її люблять і поважають. Так, Alyona Alyona не соромиться своєї зайвої ваги і навіть готова робити вельми сміливі кадри, оголюючи тіло. Це, власне, вона і зробила на новому своєму фото в Instagram.

співачка Alyona Alyona замість ліфчика прикрилася половинками грейпфрута, фото: Народна правда

Співачка похвалилася пародією на світову співачку Майлі Сайрус, і так само як вона постала перед камерою без одягу. Зокрема, для пародії Alyona Alyona використала знімок, на якому її колега у всій красі показала верхню частину тіла, при цьому пікантні місця прикривши половинками грейпфрута.

Таким чином знаменитість намагається показати всім, що люди із зайвою вагою теж красиві і ні в чому не поступаються худеньким. Примітно, що фотографію Alyona Alyona шанувальники оцінили не гірше, ніж американської зірки.


Користувачі залишилися в захваті від такого порівняння артистки і відзначили, що в даному випадку копія вийшла навіть краще оригіналу. Тобто на їхню думку, на представленому фото Alyona Alyona виглядає просто шикарно.


Раніше "Hyser" писав про те, що зірка "Сватів" Анна Кошмал вразила ідеальними формами на новому фото.

Також наш портал повідомляв, що співачка Тіна Кароль похвалилася ідеальними ніжками через нескінченний розріз, убивши фанатів наповал.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва в крихітному топі вигнулася як дика кішка, завдяки чому вийшли вельми гарячі кадри.