Співачка Оля Полякова показала відео, як вона тренується в спортивному залі.

Оля Полякова регулярно стежить за своєю фігурою. В результаті вона просто відмінно виглядає. Практично кожна прихильниця хотіла б мати таку фігуру. Але насправді це коштує великих труднощів, тому що Оля Полякова регулярно тренується в спортивному залі. А якщо зал у неї немає можливості відвідати, то вдома.

На своїй сторінці в соціальній мережі вона часто показує те, як проходять її тренування. Вона навіть записує відео своїх шанувальників, щоб вони могли виконувати такі ж вправи вдома. На перший погляд здається, що в цьому немає нічого складного, тому що вправи на перший погляд виглядають дуже простими, але насправді це далеко не так.

Якщо їх виконувати регулярно і додати правильне харчування, то це дасть дуже хороший результат. Важливо дотримуватися режиму.

Але цього разу Оля Полякова вирішила показати те, як вона може тренуватися навіть у сценічному костюмі. Насправді таке тренування було ні чим іншим як просто пустощами, але все ж шанувальники змогли оцінити пружні форми Полякової. Адже на ній було надіто спокусливе плаття сірого кольору, яке практично нічого не прикривало на тілі. Воно робило акцент, в першу чергу, на шикарному декольте співачки. Також відкривало вид на довгі і стрункі ноги співачки.

Як реквізити для зйомки відео Полякова використовувала невеликі гантелі. На голові співачки, як завжди, красувалася якийсь незрозуміла конструкція. Але все одно образ співачки був шикарним. Все ж полякова може завжди подати свою появу.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва в крихітному ТОПі вигнулася як дика кішка, гарячі кадри.

Також писали, що Тіна Кароль похвалилася ідеальними ніжками через нескінченний розріз.

Нагадаємо, що звезда "Сватів" Анна Кошмал вразила ідеальними формами.