Російська співачка Наташа Корольова показала незвичайне відео.

Так, Наташа Корольова на своїй сторінці в соціальній мережі вирішила показати, як вона зустрічає весну. Для цього екстравагантна співачка записала незвичайне відео і виклало його на сторінці в соціальній мережі. На ньому Наташа Корольова стоячи між двома берізок в синьому костюмі співає про "мужичку з гармошкою".

Останнім часом в родині Наташі Корольової не так все гладко, як хотілося б і тому такі пісні про мужичка багато хто сприйняв неоднозначно. Адже не так давно стало відомо про те, що чоловік Наташі Сергій Глушко вирішив їй змінити і закрутив інтрижку з молодою актрисою. Але Наташа відразу ж все дізналася і після навіть виправдовувала зрадника.

І хоча зараз пара на людях намагається показувати, що у них все відмінно, але все одно є підозри, що це далеко не так. Тому що Наташа Короля навряд чи б змогла це все просто так забути.

У коментарях багато шанувальників підтримали Королеву і відзначили, що вона добре виглядає. Хоча якість зйомки була такою, що детально розглянути обличчя співачки просто не представлялося можливим. Наташа часто грішить фотошопом.

"Наташа, ви класна 👍 👍 👍 не звертайте уваги на нещасних людей. Бо тільки нещасні люди можуть себе потішити писаниною всяких гидот. У Вас Свої люди, нас дуже багато і ми вас любимо ❗ ❗ ❗ , Ооо, ну яка ж красива! Як завжди!🔥 , Дякую за ваше рішення не виступати на Слов'янському базарі цього року👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️, Мужичок з гармошкою😃 дитинство згадалося😌 Мама слухала, а я підспівувала)))👍", - написали віддані шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що співачка Alyona Alyona відкрила таємницю - вона давно у відносинах, хто обранець.

Також писали, що шанувальники злякалися виду Алли Пугачової після чергової пластики.

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася ідеальними ніжками через нескінченний розріз.