Українська актриса Анна Кошмал поділилася спокусливим фото в соцмережах.

Вона є активним користувачем Instagram, де понад 600 тисяч людей постійно чекають від неї нових фото. Зрозуміло, щоб не підвести своїх відданих фанатів, Кошмал регулярно виставляє нові кадри, як зі зйомок, так і особисті.


На цей раз актриса порадувала новим фото, яким в черговий раз всіх зачарувала. Перед камерою Анна постала у вельми спокусливому вигляді. Вона одягла в'язаний топ, який більше нагадує ліфчик, і міні-спідницю.

При цьому окремо варто відзначити позу, в якій Кошмал зробила фото. Дівчина розляглася на підлозі, підставивши обличчя сонечку. У підписі до даного кадру актриса уточнила, що так радіє теплій погоді.


Користувачі залишилися в захваті від такого ніжного кадру Анни Кошмал і залишили їй масу красномовних компліментів під постом. У них вони відзначили, як знаменитість прекрасна, і не тільки на цьому фото.

До слова, саме миловидне обличчя Анни в поєднанні з жіночною енергетикою роблять її однією з найбільш популярних актрис.


Раніше "Hyser" писав про те, що Женька з "Сватів" грайливо розвалилася на дивані в прозорій сукні і побешкетувала пір'їнкою.

Також наш портал повідомляв, що Женька зі "сватів" у міні-спідниці стала співачкою. Вона показала себе фанатам в абсолютно новому амплуа.

Нагадуємо, що Женька зі "Сватів" виклала в мережу гаряче фото. Як зізналася актриса, вона перебувати в прекрасному настрої.