Анна Семенович показала провокаційне відео.

Співачка і актриса Анна Семенович любить дивувати своїх шанувальників. На своїй сторінці в соціальній мережі вона часто показує фото і відео, які просто заряджають на позитивну енергію і настрій. Крім того Анна зараз просто відмінно виглядає. Вона змогла себе взяти в руки і привести своє тіло в належну форму. Адже актриса сама не рідко скаржилася на те, що має пару зайвих кілограмів.

Цього разу Анна вирішила показати кумедний танець прямо на сіннику. Для такого виступу вона вибрала тільки білий халат і нижню білизну. Актриса грайливо задирала свої ноги і показувала спокусливі форми.

У підписі до фото Анна вирішила розповісти про те, що вона довгий час себе картала за те, що не працює 24/7. Але потім зрозуміла, що відпочинок важливий.

"У мене знаєте як? Чим я расслабленней, тим більше виходить по життю. Мабуть спорт мене зробив занадто відповідальною і зібраною, я все життя гарувала, як кінь 😂 ✊ 🏼
Раніше у вихідний день я починала себе буквально з'їдати ☺ Чому ти лежиш на дивані, йди працюй, займися справою або ще гірше, ти ледарка і невдаха!!! Це було жахливо 😓
Починати завжди дуже складно, спочатку я дозволяла собі повалятися на дивані пів дня і потупити в тілі, нагадуючи собі кожну хвилину, що відпочинок мені необхідний, що у мене скажений графік і треба просто виспатися 🙏 🏼
У підсумку складної боротьби, голос пропав, іноді він вилазить з надр моєї суті, але я швидко його затикаю ♪ Тепер, я навчилася жити в задоволення і навіть відпочивати в задоволення ♪ ",- підписала відео Анна Семенович.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль "викотилася" на сцену і спробувала зробити вигляд, що зайва вага – це деталь вбрання.

Також писали, що український комік Дядя Жора звернувся до фанатів з лікарняної палати.

Нагадаємо, що Потап показав, як сам приносить собі задоволення.