У мережі порівняли зовнішність Примадонни російської естради Алли Пугачової і співачки Валерії.

Варто відзначити, що Алла Борисівна старше Валерії на 19 років, оскільки їй 71 рік, в той час, як її колезі лише 52. Однак Пугачова ні в чому їй не поступається і зовні виглядає не гірше. Фанати припускають, що вся справа в пластичних операціях, якими співачка до недавнього часу сильно зловживала.


Зовнішність Валерії теж може бути заслугою пластичних хірургів, а також здорового способу життя, якого вона намагається дотримуватися. У будь-якому випадку обидві артистки виглядають відмінно і з цим важко посперечатися.

Більш того, на деяких фото, як відзначають користувачі, вони навіть чимось схожі. Як мінімум, зачісками.


Користувачі буквально шоковані зовнішнім виглядом артисток і задаються питанням, як їм вдається давати відсіч старості з кожним роком ставати все молодше. Ось, що пишуть користувачі про зовнішність Алли Борисівни на представленому фото:


Зовнішній вигляд співачки Валерії теж удостоївся маси компліментів у соцмережах:


Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали архівний знімок Софії Ротару В обіймах впливового чиновника. Фото було зроблено більше 30 років тому.

Також наш портал повідомляв, що Таїсія Повалій показала результати невдалої пластики. Стала схожа на мужика в перуці.

Нагадуємо, що Алла Пугачова показала, як Вайкуле схожа на Орбакайте. Співачки дуже давно дружать, але лише зараз користувачі мережі звернули увагу на те, що обличчя артисток неймовірно схожі.