Мішель Андраде поділилася емоціями після виступу в шоу "Маска"

Відома українська виконавиця Мішель Андраде розповіла про свої відчуття після виступу на шоу "Маска" в костюмі циклопа. А також поділилася з шанувальниками яку частину тіла їй вдалося накачати. Про це повідомляється на youtube-каналі шоу "Маска".
Мішель Андраде зізналася фанатам, що костюм був важким, особливо голова, тому виступати було важко. Перший час знаменитість відчувала дуже сильне навантаження на ноги, але тепер, за її словами, їх навіть вдалося підкачати. Також співачка зізналася, що незважаючи на те, що було непросто, вона буде сумувати за своїм персонажем.
"Насправді костюм дуже важкий особливо голова. Було трохи важко. Перший час було складно рухати ніжками, але мені здається я їх підкачала завдяки своєму костюму. Ікри точно і перший день була навіть кріпатура, а потім я зрозуміла які фішечки може використовувати цей персонаж. Буду сумувати за ним", - сказала Мішель Андраде.
Знаменитість розповіла, що під час виступу практично нічого не було видно. Величезне око на костюмі було тільки для краси, співачка могла стежити за тим, що відбувається на сцені тільки через невеликий отвір. За її словами під час виступу було дуже світло, тому часто було практично неможливо щось розглянути.
Мішель Андраде також назвала свого фаворита в суперфіналі шоу. За її словами вона вболіватиме за зірку, яка виступає під маскою Сонця.
"Буду тримати кулачки, хрестити пальчики буду", - сказала співачка.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Мішель Андраде покрасувалася перед шанувальниками ідеальною фігурою в мікроскопічному купальнику.

Також портал Hyser повідомляв, що телеведуча Леся Нікітюк висміяла подвійне підборіддя Олі Полякової і Маші Єфросиніної.

Крім того портал Hyser писав, що українська співачка, актриса і телеведуча Надія Мейхер одягла відверту сукню з розрізом майже до пупка і змусила шанувальників червоніти.