Відомий танцюрист Влад Яма і його дружина Ліліана є однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Вони разом більш як десять років. Однак навіть в таких зразкових відносинах може статися криза.

Як зізнався Влад Яма в програмі "Життя відомих людей", був момент, коли він міг втратити свою кохану. Через два роки роману закохані зіткнулися з кризою у відносинах і вирішили поставити любов на паузу.

За словами зіркового подружжя, причиною тимчасового розриву стали ревнощі, непорозуміння і маса претензій один до одного.

"Був такий глухий кут, але треба було рухатися далі, а разом не виходило", - говорить Ліліана.

Примітно, що взяти паузу запропонував перший Влад Яма. За його словами, на той момент йому здавалося, що це було обопільне рішення.

Розлука тривала близько двох місяців. Як зізнався танцюрист, перший час йому було добре одному. Але незабаром він став сумувати за коханою. Більш того, спогади про Ліліану могли викликати у Влада навіть сльози.

"Дійшло до того, що я міг їхати в авто, згадати Лілію, поплакати на світлофорі і їхати далі", - згадує Яма.

Тоді Влад став дзвонити коханій, але вона не брала трубку. Ліліана в той момент перебувала на заробітках за кордоном, куди втекла від думок про бойфренда. Зараз хореограф впевнений, що стратегія дівчини була правильною, йому важливо було домогтися її уваги знову.

Зрештою пара помирилася і відтоді не розлучається. Ось тільки з одруженням Влад Яма не поспішав. Спочатку танцюрист вважав, що він ще занадто молодий, щоб ставати чоловіком, а потім боявся втратити увагу прихильниць.

Пропозиції руки та серця Ліліана чекала довгих 7 років. У вересні 2015 року Влад і Ліліана зіграли весілля, а через рік у них народився первісток - син Леон.

Раніше "Нyser" писав про те, що Влад Яма показав свої шкільні фото.

Також наш портал повідомляв, Влад Яма публічно помстився таксисту через інцидент.

Нагадуємо, Влад Яма поділився у своєму мікроблозі сімейними фото з рівнем милоти, що зашкалює.