Зірка гучного серіалу "Школа" зробила гучну заяву і потрапила в базу "Миротворець".

Актриса Єлизавета Василенко, яка в молодіжному серіалі "Школа" зіграла одну з головних ролей, потрапила в гучний скандал. Під час свого чергового інтерв'ю вона зробила гучну заяву щодо України. Результатом цього стало те, що актрису відразу ж було занесено в базу "Миротворця".

Блогерка після переїзду в Москву в інтерв'ю заявила, мовляв "якщо трапляється якась хр * нь, я завжди думаю про те-всяко краще здохнути тут, ніж в Україні".

У тому ж інтерв'ю вона поділилася, що в 17 років в Москві стала жертвою ґвалтівника, який підсипав їй в напій наркотик під час святкування дня народження подруги.

На сайті "Миротворця" йдеться про те, що Єлизавета Василенко є провокатором і бере участь у поширенні неправдивої інформації про Україну. Також їй приписують участь у провокаціях Російської Федерації проти України.

Крім того, актриса заперечувала російську агресію.

Це серйозні звинувачення, які є підставою для того, щоб не пускати Єлизавету назад на територію України. Сама Василенко ніяк не прокоментувала своє інтерв'ю. Але багато шанувальників вже висловили свою думку, що вони ніяк не очікували таких заяв від свого кумира.

Адже багато хто дивився серіал за участю Василенка на території України. Тому для них такі слова стали повною несподіванкою. Вони закликали актрису до виправдань.

Актриса Єлизавета Василенко потрапила в гучний скандал і тепер занесена в базу Миротворця, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова в шикарних панчохах розвалилася на Софі, не заморочуючись прикрити "лоно".

Також писали, що Анну Семенович "повело" в сторони, фанати не зможуть цього розвидіти.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва показала старечі старечі ноги і сліду від колишньої красуні не залишилося.