Всі знають, що крім медикаментозного лікування для хворої людини дуже важливі підтримка найближчих, а також віра і надія на одужання. Ось тільки в умовах світової епідемії зараз людина в лікарні часто залишається один на один зі своєю бідою. І знамениті сім'ї не виняток.

Так, зі слів пародиста Олександра Матвєєва стало відомо, що народний артист Росії і Болгарії Бедрос Кіркоров, батько естрадного співака Філіпа Кіркорова, госпіталізований і вже другий тиждень перебуває в Центрі імені Вишневського. Про це пишуть РосСМИ.

Бедросу Кіркорову 89-й рік, тому чоловік останні роки намагався стежити за своїм здоров'ям. А якщо згадати, що в жовтні 2020 року Бедрос Кіркоров у важкій формі перехворів коронавірусом і деякий час провів у реанімації, то цілком зрозумілий його страх перед смертю.

Правда, за відомостями його друга Матвєєва, нинішня госпіталізація планова: 89-річний Кіркоров-старший просто проходить підтримуюче лікування. Ось тільки до знаменитості нікого не пускають - ні знаменитого сина Філіпа, ні дружину Людмилу Смирнову, з якою знаменитість у шлюбі з 1997 року. Причина очевидна - медцентр закрили на карантин через коронавірус.

"Бедрос знаходиться в лікарні вже другий тиждень. Але приводів для занепокоєння немає — він просто ліг на чергове обстеження, ну і підлікуватися трохи. Все-таки вік серйозний і треба подбати про свій стан", - розповів Матвєєв журналістам.

Пародист також додав, що він постійно перебуває з Кіркоровим-старшим на зв'язку і регулярно запитує, чи не нудьгує чоловік.
На що той відповідає, що нудьгувати йому ніколи — він робить процедури, спілкується з медсестрами, дивиться "Маску", де Філіп сидить в журі.

Крім того, Олександр Матвєєв підкреслив, що батько співака Філіпа Кіркорова — особистість дуже товариська, а тому із задоволенням став душею компанії навіть у лікарні.

До слова, Філіп Кіркоров перехворів коронавірусом одним з перших в зоряному сімействі, а саме в серпні 2020 року і хвороба протікала практично безсимптомно. Цікаво, що як син, так і батько дуже піклуються про своє здоров'я і на світських заходах часто беруть телефони у іменитих лікарів, щоб у разі необхідності звертатися до них за допомогою.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, чому Алла Пугачова не підтримує стосунки з Філіпом Кіркоровим.

Також наш портал розповів про те, що Філіп Кіркоров налякав шанувальників незвичайним новоутворенням на тілі.

Нагадуємо, що Алла Пугачова налякала шанувальників дивним зовнішнім виглядом.