Бути стрункою і підкорювати ідеальними формами популярної російської виконавиці Анні Семенович вдається не завжди. А ось порцію критики від користувачів соцмереж за надто пишні форми-артистка отримує регулярно.

Так, екс-учасниця популярної групи "Блестящие" показала кадри, зроблені під час візиту до косметолога. При цьому вона здивувала фоловерів не тільки тим, що позувала без одягу, прикриваючись рушником, але і своїм великими розмірами.

Похвалилася знаменитість і результатом б'юті-процедур:

Не секрет, що виконавиця помітно поправилася з того моменту, як почала свою музичну кар'єру, але сама вона не вважає, що це повинно бути приводом для обговорень на інтернет-просторах. Періодично зірка сідає на дієти або навіть вдається до лікувального голодування, але злостивці все одно знаходять, за що до неї причепитися.

В одному з інтерв'ю журналістам росЗМІ, Анна Семенович зізналася, що зробила операцію зі зменшення грудей, оскільки збільшується бюст був потенційною загрозою її здоров'ю. У артистки була діагностована гігантомастія (захворювання, при якому молочні залози ростуть до гігантських розмірів і втрачають форм – прим. автор).

За словами вокалістки на цей крок вона зважилася, щоб попередити складнощі зі здоров'ям, а близькі люди підтримали її в цьому. Більш того, весь період реабілітації поруч з нею був чоловік, якого вона називала коханим.

Раніше "Hyser" писав про те, що Валерій Леонтьєв зізнався в романтичних почуттях до Алли Пугачової і ошелешив соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович опинилася в епіцентрі скандалу через власну вагу.

Нагадуємо, що Надія Мейхер похвалилася фігурою в сукні з високим розрізом.