Він не використовує знамениті прізвища своїх батьків, тому позиціонує себе під псевдонімом Архип Грек. У дитинстві син Тарзана і Наталії Корольової був абсолютно байдужий до світу шоу-бізнесу, проте зараз він вирішив піти по стопах своєї знаменитої мами і зайнявся музикою. Про перші успіхи далі.

Так, 1 квітня на власному YouTube-каналі російський співак-початківець Архип Грек, син співачки Наташі Корольової і стриптизера Тарзана представив кліп на трек "М'які іграшки". У ролику він танцює серед одягнених в костюми тварин акторів і дівчат в рожевих боді.

Однією з перших з прем'єрою привітала свого спадкоємця мама, залишивши захоплений пост в Instagram.

"Дівчата, тремтіть..."- написала Корольова, повідомивши про прем'єру кліпу свого сина.

А ось глядачі порадили Архипу або сформувати свій стиль виконання, або зайнятися іншою професією, а його мамі - Наталії Корольової, не тягти за собою в свою професію своє чадо ціною "загорнутих вух" слухачів.

"Що це було?! 🙄 🤮шукай іншу професію, Архип!🙏 🏻 ", "Пісня так собі, для діточок років 7ми. Пластики і ритму в танці нуль, треба вчитися танцювати", " пісня за стилем для Наташі Корольової року так 1990, а на дворі 2021", "Вибачте, можна дізнатися сенс цього кліпу? Тобто, його суть", "Жах, який. Як мені це розвидіти тепер🤦", - написали вони.

Однак, знайшлися і ті, хто захопився і композицією, і талантом молодого артиста.

"Молодець, 🎤 👍 👍 👍 👏 👏 👏 чекає велика сцена, здорово співає🌟 😍", "пісня, дуже красива, голос красивий, хлопець дуже красивий, так схожий на тата, молодець", " вау мені дуже сподобалося! І Аня там! Круто ❤ ️ " - залишили позитивні коментарі представники численної армії шанувальників Наталії Корольової.

Раніше Hyser писав про те, що Наташа Корольова розповіла про важку втрату.

Також Hyser повідомляв, що Сергій Глушко знову похвалився своїм оголеним торсом в соцмережах.

Нагадаємо, що Наташа Корольова вийшла в світ, забувши надіти одяг.