"Поп-король" російської естради Філіп Кіркоров відомий не тільки своїм репертуаром і вокальними здібностями, а й пристрастю до дуже оригінальним вбранням.

Артист нерідко з'являється на публіці в неймовірних костюмах, які часом викликають подив модних експертів і стилістів. У гардеробі музиканта є чимало одягу, щедро декорованого стразами і блискучими елементами.

А днями черговий look Філіпа Кіркорова підкорив фанатів своєю незвичністю і дитячою тематикою. Так, в ефірі російської версії шоу «Маска» він постав у яскраво-жовтій сорочці з вшитими м'якими іграшками... Свій образ музикант доповнив кольоровими штанами і кепкою, а очі приховав за сонцезахисними окулярами.

Варто відзначити, що більшості користувачів соцмереж вибір вбрання Філіпа Кіркорова не припав до душі і замість захоплених компліментів, він отримав масу негативних відгуків:

Втім, до критики на свою адресу Філіп Бедросович ставиться досить байдуже і не вступає в словесні баталії з тими, хто негативно висловлюється про нього на інтернет-просторах.

Він цілком присвячує себе кар'єрі і виховує двох дітей - дочку Аллу-Вікторію і сина Мартіна. До слова, у його чад, на думку свестких хронікерів, є всі шанси піти по стопах зоряного батька.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Глушко похвалився черговим провокаційним фото і викликав обурення соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Регіна Тодоренко зізналася, чому зважилася а кардинальну зміну іміджу.

Нагадуємо, що Алла Пугачова одягла ультракороткий наряд і похвалилася стрункими формами на заздрість хейтерам.