Як відомо, популярна російська актриса Анастасія Заворотнюк вже довгий час не з'являється на публіці, у зв'язку з важкою хворобою. Однак нещодавно зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вийшла на зв'язок з журналістами. Вона повідомила про своє самопочуття і розповіла, коли дасть велике інтерв'ю.

Таку інформацію повідомив один з російських телеканалів. Це стало справжнім святом для шанувальників артистки.

Так вже цієї суботи, 3 квітня, Анастасії Заворотнюк виповниться 50 років. На честь такої дати журналіст програми "Однажды" Сергій Майоров анонсував велике інтерв'ю з актрисою.

Правда, є один нюанс - це буде не живе спілкування зі знаменитістю. А всього лише передача зі спогадами про життя артистки та про її сім'ю.

Водночас російський телеканал підкреслив, що їх представники спілкувалися з Анастасією Заворотнюк телефоном. І в коментарі зірка пообіцяла, що дасть живе інтерв'ю через рік, тобто у 2022 році. Вона розповість про творчі плани та, ймовірно, про свою нелегку боротьбу з хворобою.

Варто відзначити, що користувачів новина дещо насторожила, так як відео на сайті телеканалу з'явилося 1 квітня. Але справедливості заради, навряд чи великий телеканал буде про таке жартувати.

Проте Анастасія Заворотнюк вже давно перестала з'являтися на публіці, вона не спілкується з журналістами та не з'являється в соціальних мережах. Старша дочка Анна активно веде свою сторінку в Instagram, але настійно просить не ставити питань про матір.

В січні 2021 року Анна Заворотнюк у відповідь на питання передплатників сказала, що лікування триває. І попросила більше цю тему не підіймати.

"Моя мама важко хворіє, але ми лікуємося, віримо в краще, і я дуже сподіваюся, що всі переможемо", - написала дочка артистки.

Чоловік Анастасії Заворотнюк, фігурист Петро Чернишов також не коментують стан здоров'я артистки.

Раніше "Нyser" писав про те, що чоловік Анастасії Заворотнюк вийшов на лід, і змусив шанувальників ридати.

Також наш портал повідомляв, дочка Анастасії Заворотнюк звернулася до підписників.

Нагадуємо, шанувальники згадали про цікавий діалог, який одного разу трапився між Анастасією Заворотнюк і співачкою Олею Поляковою.