Популярна українська співачка Тіна Кароль зробила своєму синові Веніаміну дорогий подарунок. Вона подарувала йому солідну ділянку землі під Києвом.

Тіна Кароль з сином Веніаміном. Скріншот з відео на Youtube

Про це повідомляється в програмі "Викриття" на телеканалі Кyiv Live.

Повідомляється, що Тіна Кароль записала на сина майже 14 соток у селі Рожни.

Тіна Кароль подарувала синові ділянку землі під Києвом. Скріншот з відео на Youtube

Тіна Кароль подарувала синові ділянку землі під Києвом. Скріншот з відео на Youtube

У той же час інсайдери повідомляють, що в рідну країну Веніамін повернеться не скоро, адже він зараз навчається у Великобританії у початковій школі Repton Preparatory School. І це тільки перший ступінь до вищої освіти.

Варто відзначити, що хлопчикові всього 12 років. Ясна річ, що зараз він не зможе повноцінно розпоряджатися своїм подарунком. Але це хороший внесок у майбутнє.

Тіна Кароль з сином Веніаміном. Скріншот з відео на Youtube

До слова, як раніше повідомляли інсайдери, навчання сина Тіни Кароль в школі Repton Preparatory School коштує близько 1 мільйона гривень за рік. Це ціна повного пансіону для дітей від 7 до 13 років, включаючи проживання. Однак співачка вирішила, що Веніамін житиме не в гуртожитку для учнів, а в українській родині.

Син Тіни Кароль Веніамін. Скріншот з відео на Youtube

Попри те, що Веніамін живе у Великобританії та переважно розмовляє англійською, він відмінно знає рідну українську мову. Більш того, хлопчик також співає народні пісні й відвідує клуб, в якому танцює український гопак з шаблею.

Раніше "Нyser" писав про те, що Тіна Кароль схвилювала своїх шанувальників новою фотосесією.

Також наш портал повідомляв, Тіна Кароль показала зворушливий виступ 12-річного сина.

Нагадуємо, Тіна Кароль відкрила завісу особистого життя і показала талісман, який носить з собою в пам'ять про покійного чоловіка.