Популярна українська співачка Ірина Федишин похвалилася передплатникам свого мікроблогу, як проводить час, піклуючись про привабливість власних форм.

Зірка опублікувала кадри, на яких постала в стильному спортивному вбранні на тлі домашньої обстановки. Фанати змогли побачити, що в будинку артистки є спеціально облаштований куточок, для підтримки фізичної форми. Для досягнення максимального результату Ірина Федишин одягла на ноги обважнювачі і забралася на спортивну стінку. Попередньо вона виконала кілька вправ на розтяжку, а потім приступила до "хардкорного" качання пресу.

Артистка захопила фанатів витривалістю на шляху до поставленої мети, але оскільки кадри були розміщені в розділі Instagram-stories, то коментувати їх фоловери не могли.

Не секрет, що своєю ідеальною фігурою Ірина Федишин часто викликає шквал захоплених компліментів від тих, хто стежить за її життям в соцмережах. Наприклад, нещодавно на своїй сторінці артистка поділилася ефектними фото, зробленими під час відпочинку з друзями. Вона постала в купальному вбранні і довела, що по праву вважається однією з найпривабливіших представниць сучасного українського шоу-бізнесу.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова здивувала шанувальників дивним зовнішнім виглядом і нарвалася на критику хейтерів.

Також наш портал розповів про те, що співачка Джамала захопила фанатів зміною іміджу і помітно постройневшими формами.

Нагадуємо, що Ірина Федишин влаштувала прогулянку весняним Львовом і підкорила перехожих ніжним вбранням.