Тіна Кароль схвилювала своїх шанувальників новою фотосесією.

Українська співачка Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників новим фото. Цікавий той факт, що на ньому Тіна позує в красивому білому платті і білих туфлях на високих підборах. Таке вбрання і взуття відразу наштовхують на думку, що в особистому житті артистки настають зміни. Адже багато шанувальників все не можуть дочекатися того моменту, коли артистка покаже свого обранця.

Відзначимо, що новий знімок вийшов максимально провокаційним. На ньому можна відмінно розглянути шикарні ноги Тіни. Адже артистка намагається завжди виглядати максимально привабливо і спокусливо. Не дарма її називають Королевою.

Як з'ясувалося з підпису до знімка, що він був зроблений якраз до випуску нової пісні Тіни "Красиво". Волосся співачки на знімку зачесане назад. А ось особа прикрашає непомітний макіяж.

"Ні до чого судження людей", - підписала фото Тіна Кароль.

Шанувальники в коментарях прийшли в захват від такого знімка і буквально засипали Тіну компліментами.

"В очікуванні пісні😍 🔥❤️, Біла Королева 🤍 😻 ,
Вже завтра мій плейлист поповниться, вже завтра я буду танцювати, забиратися, гуляти і жити під нові пісні ), акая СИЛЬНО красива.., Це дуже КРАСИВО 😍 🥵 🤤 , нічого собі 😍 😍 яка краса 🥺 💗 , Та ти шо. Мама кішка наша❤️😍, Ми в очікуванні цього чарівного дива. Як завжди буде розрив сердечка. Ви як завжди прекрасна і мила.❤️😍, Сильно красива 😌 ✨ 💫 , Красиво прям не передати словами❤️❤️, Дуже красива☺❤️, QUEEN завтра буде розрив сердечка♪, Це дійсно так красиво😍❤️ дуже чекаємо🤗 ",- написали віддані фанати в коментарях під фото.

Раніше Hyser писав про те, що еєвиця Наталія Могилевська зважилася на кардинальні зміни.

Також писали, що Тіна Кароль показала, що їй нагадує про втрату чоловіка, носить з собою.

Нагадаємо, що Настя Каменських в заздрості, палка Мішель Андраде похвалилася відкритими сідницями.