Українська співачка Оля Полякова показала лякаючі кадри.

Так, епатажна співачка Оля Полякова вирішила показати своїм шанувальникам лякаюче відео. На ньому вона відобразила незрозумілу косметологічну процедуру, яка зробила з зірки просто ящірку. Справа в тому, що все обличчя співачки покрили декількома шарами спеціальної прозорої плівки, під якою знаходився спеціальний крем. Коли ці плівки стали знімати, то склалося таке враження, що Полякова скидає свою стару шкіру в надії отримати нову.

Варто відразу сказати, що це видовище не для людей зі слабкими нервами. Але з іншого боку-це просто косметологічна процедура, яку роблять багато жінок, не тільки Полякова.

Відзначимо, що співачка дуже педантично ставиться до свого зовнішнього вигляду і до своїх років просто відмінно виглядає. Крім того, вона стежить за своїм харчуванням і регулярно займається спортом. Крім того, співачка багато продуктів вирощує і виробляє вдома.

Про те, як вона робить сири в колах українського шоу-бізнесу просто ходять легенди. Свого часу цей продукт нахвалювала ведуча Маша Єфросиніна, яка гостювала у Олі вдома.

Також Оля Полякова не забуває і про відпочинок навіть незважаючи на свій напружений графік по роботі. Адже відпочинок неймовірно важливий для організму людини. Тільки так можна відновити свої сили і не втратити ентузіазму до роботи. Якщо цей баланс порушувати, то тоді може статися вигоряння.

Але Оля Полякова неймовірно позитивна людина, яка заряджає всіх своїм настроєм навіть у найскладніші хвилини. Її люблять саме за це. Її концерти це завжди вибух позитивних емоцій.

Раніше Hyser писав про те, що гаряча Оля Полякова показала свою годувальницю, яку ледь не "відморозила".

Також писали, що співачка Аlyona аlyona показала справжній розмір свого декольте, Пекельне фото.

Нагадаємо, що між Мішиною і Еллертом суперечка, треба розширювати житлову площу.