У середу, 31 березня, був "Міжнародний день декольте"

Саме тому інформаційний портал "Hyser"приєднався до Всесвітнього "челленджу" та підібрав, на свій смак, десять українських і світових зірок, з начебто натуральними"скарбами".

Тіна Кароль

Тіна Кароль безумовно володарка шикарної фігури, і шанувальники невпинно цікавляться у зірки, як же їй вдається протягом довгих років утримувати себе у такій ідеальній формі. До того ж виконавиця з явним задоволенням підкреслює свої "гідності" спокусливими нарядами.

Настя Каменських

Співачка обожнює приміряти різні вбрання, які завжди вигідно підкреслюють її апетитні форми. На цей раз NK позує в крихітному чорному купальнику, що складається з відвертого бюстгальтера на зав'язках, який прекрасно "засвітив" її натуральні груди.

Аліна Гросу

Подорослішала Аліна Гросу обожнює публікувати пікантні фото і відео. На цей раз вона позувала в прозорій вечірній сукні з високим корсетом, вигідно виділяє її натуральні "персики" ідеальної форми.

Мішель Андраде

Українка болівійського походження, Мішель Андраде опублікувала відеопрезентацію свого нового EP, де приміряла латексний комплект з шортиків, і такого маленького топа, що він не приховав її, схоже, що натуральні груди.

Даша Астаф'єва

Даша обожнює позувати, і це повелося ще з моменту її дебюту в чоловічому журналі Х'ю Хефнера. На цей раз вона знялася у відвертому чорному халатику з практично відсутнім декольте, і показала на монохромному знімку свої красиві горбки.

Надія Мейхер

Колишня учасниця групи "ВІА Гра", виконавиця й актриса Надія Мейхер, зізналася, що ніколи не зверталася за допомогою до пластичної хірургії. Це, звичайно ж, можна відзначити по натуральним формам.

Сальма Хайек

Дивовижне поєднання тонкої талії та об'ємних форм дісталося Сальмі. Актриса також ніколи не робила "пластику", що не заважає їй виглядати на всі сто.

Кейт Аптон

Модель не раз стверджувала, що воліла б мати груди меншого розміру, всупереч тому, що багато дівчат мріють про такий же пишний бюст, як у неї.

Кеті Перрі

Кеті Перрі володарка справжнього, вельми об'ємного бюста. Втім, і сама Кеті обожнює пожартувати з цього приводу заявляючи, що груди почала рости ще в одинадцять років: "Тоді я навіть не очікувала, що мої груди в майбутньому буде звалюватися в пахви, коли я лежу на спині!"

Скарлетт Йоханссон

У Скарлетт Йоханссон від природи явно видатні гідності, однак, ходили чутки, що актрисі навіть довелося їх зменшити, що б помістити в усі свої тісні костюмчики від "Марвел".

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова і Анфіса Чехова навіщось роздерли диван і чимось вимазали батареї опалення.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Мішель Андраде все ніяк не заспокоїться, і продовжує публікувати відверті знімки, привертаючи увагу до нового EP.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Насті Івлєєвій мало слави пафосного блогера, тепер вона ще й знялася для"Плейбой".