Популярна українська співачка Віра Брежнєва є мамою двох прекрасних дочок, одній з якої 30 березня виповнилося 20 років.

Соня - іменинниця і старша дочка співачки. Вона народилася від стосунків з Віталієм Войченком. А молодша - Сара від шлюбу з бізнесменом Михайлом Кіперманом.

З цієї радісної нагоди зіркова мама поділилася зі своїми фоловерами яскравою фотографією, зробленою на одному з сонячних курортів. Брежнєва стоїть в чорному купальнику з накинутим на стегна парео. Її голову від палючого сонця захищає солом'яний капелюх, а далеко в небі видніється літак.

"Щаслива мама 20-річної дочки 😎
Спасибі всім за привітання!😘
Найбільше моє щастя, що я нарешті з обома дочками ! Ще й на канікулах!" (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала зірка під фото.

Але не тільки собою обмежилася дружина Меладзе. Окремий пост був присвячений винуватиці торжества - 20-річній Соні. Віра Брежнєва опублікувала серію фотографій, де вона ще зовсім маленька, де зображена в обнімку з молодшою сестрою Сарою і вже в дорослому віці з мамою.

"20 років тому ми зустрілися 🤍 і це було моє найперше справжнє усвідомлене щастя!
Моя перша донечка, перша правнучка, внучка і племінниця в нашій родині! Мій сенс, моя мотивація, мій учитель і моя нескінченна любов ♥️ @sonyaxkiperman
З Днем Народження, мій Ангел!🤍" (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала щаслива співачка.

Першою Соню привітала колега по цеху і екс-учасника " ВІА Гри "Світлана Лобода: "пам'ятаю Сонечку зовсім малятком ☺️як же швидко летить час !!! З іменинницею красуню !!! Нехай буде щаслива і успішна у всьому ❤️🙌", - написала співачка.

До Лободи приєдналися й інші зірки і блогери:

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва побувала в гостях у відомого російського коміка.

Також Hyser повідомляв, що Віра Брежнєва змінилася до невпізнання і вразила фанатів схожістю з Валерієм Леонтьєвим.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва в пошарпаному вигляді покидала пентхаус.