Популярна російська телеведуча Катя Варнава опублікувала у своєму мікроблозі зворушливий пост з нагоди дня народження близької людини. Шоувумен показала свою хрещену дочку і показала, як проводить з нею час.

Як відомо, власних дітей у знаменитості поки немає, але подруга і екс-колега по гумористичному проекту «Comedy Woman» Марія Кравченко подарувала їй можливість стати хрещеною мамою.

Катерина Варнава звернулася до 6-річної хрещениці Вікторії: "Моя Перлинка! Моя бусинка!❤️ З днем народження🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 тобі 6! Це велике щастя, мати дитину! Поки його у мене немає, але є така чудова хрещена донечка моя❤️😍».

Рідна мама іменинниці подякувала знаменитість за теплі слова. Не пройшла повз поздоровлення і скандальна Екс-зірка любовної телебудівництва "Дом-2" Альона Водонаєва:

Також фоловери відзначили, що Катя Варнава обов'язково стане хорошою мамою, коли зважитися народити власного малюка:

До слова, до привітань на адресу маленької Вікторії приєдналися й інші екс-учасниці "Comedy Woman" - Катерина Скулкіна, Надія Сисоєва і Наталія Еприкян:

Що стосується особистого життя Катерини Варнава, то в різні періоди часу вона зустрічалася з телеведучим Дмитром Хрустальовим, а також танцівником Костянтином Мякіньковим. Зараз знаменитість перебуває у відносинах з режисером Олександром Молочниковим. За словами театрального діяча, між ними-любов і вони навіть ділять разом свій побут.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова розповіла про гірку втрату.

Також наш портал розповів про те, що Настя Івлєєва влаштувала фотосесію в нижній білизні і здивувала дивною поведінкою.

Нагадуємо, що актриса Світлана Ходченкова підкорила фоловерів акробатичними талантами і зірвала шквал захоплених компліментів.