3 квітня популярній російській актрисі, яка бореться з пухлиною головного мозку вже майже два роки, Анастасії Заворотнюк виповниться 50 років.

У день народження актриси на одному з російських телеканалів стартує серіал під назвою "Каспій 24" з її участю, пише Instagram-спільнота "vokrug_tv".

Автор пабліку повідомляє, що таким чином зірки канал хоче підтримати заслужену артистку Росії.

"Крім серіалу за участю Анастасії, на честь ювілею Заворотнюк в ефірі НТВ також з'являться спеціальні плашки з привітаннями та побажаннями для актриси. У центрі сюжету драми виявляється Поліна Корольова (Анастасія Заворотнюк), яка колись створила в Томську дитячу телекомпанію "Аліса".

Героїня давно мріє про світле і тепле телебачення, яке зробило б глядачів добрішими і щасливішими. Мрії Поліни раптово отримують шанс на здійснення, коли Королева збиває на машині пішохода. Постраждалим виявляється давній знайомий дівчини Сергій (Олександр Носик). Він-талановитий креативник, разом з яким Поліна починала створювати дитяче телебачення. Саме Сергій розповідає Поліні про тендер на створення релігійного каналу в Астрахані", - пише автор пабліку.

Нагадаємо, що російська актриса Анастасія Заворотнюк зникла з поля зору публіки кілька років тому і почала боротьбу з онкологічним захворюванням. Родичі артистки не коментують її стан здоров'я і не повідомляють місцезнаходження, а тому шанувальники змушені збирати інформацію по крихтах.

Єдина, хто періодично відповідає на питання про зірку комедійного ситкому "Моя прекрасна няня" - це її старша дочка Анна. Дівчина зізналася, що мама дійсно смертельно хвора, але вони сподіваються на краще і докладають максимум зусиль для її одужання.

Син Анастасії Заворотнюк - Майкл весь цей час з представниками ЗМІ не спілкується і пости на його сторінці в Instagram з'являються дуже рідко.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк звернулася до фоловерів у соцмережі.

Також Hyser повідомляв, що у мережі показали архівне відео за участю Олі Полякової та Анастасії Заворотнюк.

Нагадаємо, що дочка Анастасії Заворотнюк зізналася в болісних болях.