29 березня 2021 року легендарному російському режисерові Станіславу Сергійовичу Говорухіну виповнилося б 85 років.

Він знявся в таких відомих стрічках, як "Вертикаль", "Місце зустрічі змінити не можна", "Десять негренят", "Ворошиловський Стрілець", "Так жити не можна". Останньою його роботою стала стрічка з пророчою назвою "Кінець прекрасної епохи".

У день народження покійного артиста його згадали багато зірок шоу-бізнесу, серед яких популярна українська співачка Наташа Корольова.

У своєму профілі в Instagram вона опублікувала знімок, на якому зображена біля чорно-білого портрета Говорухіна.

"Сегодня Станиславу Сергеевичу Говорухину исполнилось бы 85!!!"(Орфографія збережена-прим. ред.), - написала вона.

Підписники зірки залишили під знімком королевою коментарі, в яких тепло і душевно відгукнулися про режисера.

Нагадаємо, раніше в мережі шанувальники співачки Наташі Корольової згадали про саме її відверте вбрання. Артистка вийшла на сцену практично оголеною.

Так перед камерою Наташа Корольова постала в облягаючому вбранні тілесного кольору. На костюмі був промальований рельєфний прес, трусики зі страз і лінії, що надають стрункість фігурі. Груди також булипідкреслені і прикрашені стразами.

Під такий відвертий наряд співачка вибрала туфлі на масивному каблуці. Також образ доповнило величезне намисто і червоний плащ.

Зачіска Наташі Корольової була не менш епатажною: ірокез з вплетеними білими пасмами.

У такому екстравагантному вбранні Наташа Корольова виступала в Палаці "Україна" на концерті студії "Квартал-95" 8 років тому.

Раніше Hyser писав про те, що Наташа Корольова в компанії свого коханого Тарзана вирушила насолоджуватися сонячними ваннами на Мальдівському узбережжі.

Також Hyser повідомляв, що Наташа Корольова ошелешила фанатів новим відвертим образом.

Нагадаємо, що Сергій Глушко знову похвалився своїм оголеним торсом в соцмережах.