Популярна російська телеведуча і екс-ведуча тревел-шоу "Орел і решка" Настя Ивлеева не так давно гучно відзначила своє 30-річчя.

Зірка вирішила розважатися не в екзотичних країнах, а пошукати пригод у Санкт-Петербурзі, пишуть "Факти". Фотографії в Instagram, присвячені відпочинку, змусили шанувальників припустити, що день народження у Насті плавно перейшов в алкогольний загул.

Настя Ивлеева, фото: instagram.com/_agentgirl_

Настя Ивлеева, фото: instagram.com/_agentgirl_

А не так давно вийшов новий випуск модного глянцю "Playboy" з Настею на обкладинці, з яким вона прогулялася по Пітеру.

Один зі знімків і журналу вона опублікувала в своєму Instagram, чим розгнівала шанувальників за занадто сильне захоплення фотошопом.

На фото ведуча постала абсолютно оголеною. Ті, хто зміг відірвати погляд від пишних форм, напевно помітили, що Настя була в босоніжках. Волосся красуні зібрані в хвіст.

Примітно, що знімок також виконаний в стилі кіберпанку.

Настя Ивлеева. Фото: instagram.com/_agentgirl_/

Відзначимо, свій кар'єрний шлях до слави і заробляння грошей екс-ведуча "Орла і решки" почала ще в 2016 році, коли почала випускати маленькі відео на свій сторінці в Instagram.

Після такої дебютної появи на телебаченні Популярність юної блогерки почала зростати з неймовірною швидкістю. Вона почала вести власне шоу під назвою "Агентшоу".

За життям зірки в соціальній мережі стежить 18,5 мільйонів чоловік.

Раніше Hyser писав про те, що Асмус зробила дивне зізнання про ідеальні розміри-переплюнула Івлєєву.

Також Hyser повідомляв, що Надія Мейхер одягла сукню з розрізом майже до пупка, спритні чоловіки побачили все, чого жадали.

Нагадаємо, що Настя Івлєєва показала, як відзначила своє 30-річчя.