У народі кажуть, що розлучення змінює людей так само, як це робить війна. Схоже, відомій виконавиці Пелагеї розлучення з Іваном Телегіним пішов виключно на користь, але вкладає жінка в себе теж чимало.

Так, російська співачка Пелагея (справжнє ім'я – Поліна Ханова) опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, на якому показала як готується до майбутнього гастрольного туру. Всупереч обмеженням у зв'язку з поширенням коронавірусу, співачка запланувала дати концерти в Челябінську, Уфі, Іжевську, Альметьєвську, Казані та Ульяновську.

Шанувальники були вражені тим, в якій прекрасній фізичній формі перебуває знаменитість, але ще більше всіх здивував снаряд, на якому співачка займається.

Так, до підготовки концертів цього разу Пелагея підійшла з великою фантазією, адже для виконання номерів їй знадобилися тренування на старослов'янському тренажері.

Користувачі Мережі в коментарях до посту відзначили, що Пелагея виглядає "шикарно", як ніколи і засипали її захопленими коментарями.

"Ви у відмінній формі! Фігура приголомшлива😍", " удачі вам в турі!!! Мотиватор-Поля💪 🏻 ви шикарні😍 🔥", - написали вони, особливо захоплюючись накаченныйм пресом.

Відзначимо, що в 2019 році Пелагея дуже важко пережила розставання з чоловіком, хокеїстом Іваном Телегіним і через це пристойно набрала у вазі. Проте дівчина взяла себе в руки, повернувши колишні форми. І тепер при зрості 163 сантиметри співачка важить 55 кілограмів.

Відомо, що Пелагею з 16-ти років, коли та була " тим ще пухликом" консультує відомий дієтолог Маргарита Корольова. З тих пір артистка харчується дрібно — п'ять-шість разів на день невеликими порціями і періодично влаштовує розвантажувальні дні.

"Перший варіант: за добу з'їдає 5 яєчних білків і 5 грейпфрутів, чергуючи їх через годину-півтори. Другий: 4 склянки кефіру і 4 відварені картоплини. Також вона випиває щодня 1,5-2 літри води. Завдяки такій системі прискорюється метаболізм і відбувається детоксикація організму-виводяться шлаки і зайва рідина. Пелагея-молодець! Взялася за себе капітально."—- розкриває секрет співачки дієтолог.

Раньше "Нуѕег" писав про те, що після провалу в програмі Каті Осадчої Джамала несподівано змінила стиль.

Також наш портал повідомляв, що лікарі назвали продукти, які можна їсти серед ночі.

Нагадувати, Ірина Федишин порадувала шанувальників ніжною сукнею з відкритим декольте.