Ірина чудово відпочиває в рідних Карпатах

Відома виконавиця, яка проживає у Львові, досить часто проводить свій уїк-енд в Карпатах. В цей раз Ірина Федишин вирішила зупинитися в тризірковому готелі селища Славське, і показала сімейне дозвілля багатотисячній армії "фанатів" у своєму офіційному Instagram-акаунті.

Ці весняні вихідні співачка знову вирішила провести зі своєю сім'єю - музичним продюсером Віталієм Човником, синами Олегом і Юрієм, а також батьками та друзями з дітьми. Ірина не тільки влаштовувала пікніки біля гірської річки, насолоджуючись дивовижними пейзажами, а й зустрічала холодний ранок з чашкою гарячого какао.

Втім, коли холод надмірно втомлював, Ірина Федишин відправлялася скупатися в Карпатські чавунні чани з киплячою водою, їх яких можна чудово поспостерігати за полуденним сонцем над горами, а після завершити обмивання за застіллям в тісному колі сім'ї.

У підписі до короткого відео, Ірина поцікавилася у своїх "фоловерів", скільки ж літрів поміщається в цей чан. Втім, назвати точний обсяг досить важко, але туди точно влізе наскільки таких красунь. Ірина одягла нескромне фіолетовий купальник, а й показала, що хороша не тільки карпатська природа, а й наші, українські жінки, покликавши розділити водні процедури й подружку. Виконавиця напівобернувшись посміхнулася в кадр, але не забула продемонструвати й витончені плечі. Однак, більша частина ролика, все ж присвячена родині та дітям.

Коментатори, природно, не залишилися байдужими, і оцінили місткість бака, правда не в співачках, а літрах: "1 700 літрів" і "2 000 літрів".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/irynafedyshyn
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/irynafedyshyn

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко розповіла, чому раптово вирішила змінити свій імідж.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Олю Полякову зняли без макіяжу. Фото зовсім не на її користь.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що співачка Джамала, з невідомої причини, значно втратила у вазі.