Психологи кажуть, що" pole dance " або танець на пілоні - це безсумнівний фаворит чоловічих фантазій. А ось для жінок таке захоплення має ще більше плюсів, адже "рole dance" - це серйозна силове навантаження, при якій м'язи і шкіра стають пружними, ноги і попа підтягнутими, а талія надзвичайно тонкою. Захопилася таким заняттям і зірка серіалу" Короткий курс щасливого життя " Світлана Ходченкова.

Так, 27 березня актриса Світлана Ходченкова зробила все для того, щоб її фанати-чоловіки не могли спокійно заснути. Вона не просто розповіла про своє улюблене захоплення з 2014 року, але і опублікувала в Instagram фрагмент танцю біля жердини.

Для свого виступу 38-річна актриса вибрала сексапільний чорні бра, легінси і болеро. Свій образ зірка доповнила спеціальним взуттям на неймовірно високих підборах, а волосся зібрала у високий хвіст.

Шанувальники змогли оцінити наскільки енергійно і витончено Світлана оберталася під мелодійну музику. Доповнив видовище струмує з вікна денне світло.

"Полетіли!" - підписала Ходченкова відео.

Шанувальники оцінили успіхи Світлани Ходченкової, а особливо всі достоїнства її бездоганного тіла.

"Як же це красиво😍 🔥", "ідеальне тіло", "Господь Всемогутній", " дуже красиво! Ефект об'ємного світла, як вишенька на торті", "Ноги від вух і фігура супер", - написали користувачі в коментарях.

Відзначимо, що Світлана спочатку освоїла танці у жердини не по своїй волі. Справа в тому, що артистці довелося це зробити під час зйомок фільму "любить не любить", де вона зіграла головну роль. Героїні Ходченкової за сценарієм належало представити пристрасний номер у жердини і з тих пір актриса не припиняє тренування.

ДО РЕЧІ, Світлана Ходченкова не раз говорила, що любить постільні сцени в кіно і з радістю в них знімається через сексуальність, пристрасть і ніжність таких епізодів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк надто захопилася єгипетським відпочинком, і показала таке, від чого у чоловіків тремтіння по тілу.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова в прозорому вбранні показала налиті форми.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала, як розпарює тіло в джакузі.