У мережі показали забавного кота, який неймовірно схожий на актора Джона Траволту.

Так, в мережі показали дуже забавного кота. Зовні він був неймовірно схожий на актора Джона Траволту. Його погляд просто неможливо сплутати. Кіт вальяжно возлягав на ліжку і показував своїм поглядом, що йому все одно на те, що відбувається навколо нього.

Але його господар ніяк не вгамовувався і все хотів хоч трохи помацати свого котика. Відзначимо, що кіт викликав просто бурю емоцій у користувачів мережі. Вони буквально засипали його схвальними компліментами.

"Я з тобою❤️", - підписали відео автори сторінки.

За досить короткий проміжок часу ролик набрав більше п'ятдесяти тисяч переглядів. У коментарях люди захоплювалися зовнішніми даними кота.

"😍 😍 😍 😍❤️ну що за малюк такий, Джон Траволта вселився в нього 😂 😂 😂 , У нас кішка, клон вашого кота😍, Мдаааа чіпай мене йяяяя дозволяю, який красунчик😍, Який шикарний котик!😍, Який він важливий, погляд сміливий з гідністю, Красунчик �😻😻😻🐾�, Який красень, мужик!!!!, Він мабуть ще й бурчить😊 🥰❤️, Яка гра, гідність😍 🔥❤️💋", - написали користувачі Мережі.

Відзначимо, що такі відео з милими котиками набирають дуже багато переглядів і лайків. Тому їх часто викладають в мережу. До слова, самих сторінок, які присвячені тваринам, теж не мало. Люди з великим задоволенням стежать за тим, що відбувається на них.

Варто сказати, що інші відео на цій сторінці теж набирають багато переглядів. Адже таким чином люди відволікаються від повсякденних проблем, дивлячись за милими тваринами. Не кожен може собі дозволити завести домашнього улюбленця.

Раніше Hyser писав про те, що мережа регоче над котом, який пристав до господаря з поцілунками просто біля умивальника, ну раз почистив зуби, значить можна цілуватися.

Також писали, що користувачі Мережі прийшли в захват від кота-пожежника.

Нагадаємо, що пес, схожий на зім'яту ковдру став зіркою мережі.