Син популярної російської виконавиці Наташі Корольової Архип Глушко здивував підписників свого мікроблогу несподіваним зовнішнім перетворенням.

Молода людина дивує творчими експериментами і щосили намагається довести, що успадкував талант від зіркових батьків. Так, нещодавно Архип похвалився акробатичними етюдами на пілоні, а також повідомив про те, що незабаром офіційно узаконить свої стосунки зі стриптизеркою на ім'я Мелісса.

При цьому він продовжує вести активний спосіб життя і регулярно відвідує світські заходи, в тому числі, з іменитою матір'ю. До слова, сама Наташа Корольова підтримує сина у всіх починаннях і пишається тим, що він допомагає їй пропагувати сімейні цінності. Наприклад, днями вони разом побували на на премії Fashion People awards Teens 2021 і отримали нагороду в номінації, номінації «сімейні цінності».

Артистка пояснила:»так важливо кожному з нас бути щасливим вдома, і як трепетно кожен з нас протягом усього свого життя в'є гніздечко, створює своє вогнище, яке і стає нашою фортецею". Крім того, зірка показала, як її спадкоємець готувався до вечірки і які образи приміряв, щоб максимально ефектно виглядати на публіці.

У коментарях до публікацій представників зоряного сімейства користувачі соцмереж досить різко висловилися про те, що побачили в кадрі:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова зірвалася на підписників у соцмережі і почала виправдовуватися за розкішне життя.

Також наш портал розповів про те, що в мережі обговорюють дивне рішення сина онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк.

Нагадуємо, що Сергій Лазарєв був помічений в компанії привабливої співачки.