Можливість всього за кілька годин перенестися за тисячі кілометрів, безсумнівно, дивовижне досягнення вчених в 21 столітті. Ось тільки такі подорожі часто стають величезним випробуванням для нервової системи. Щосили познайомитись з усіма" принадами " явища джетлаг довелося днями Стасу П'єсі.

Так, у неділю, 21 березня відомий співак Стас П'єха дав довгоочікуваний концерт у столиці Далекого Сходу, у Владивостоці, на сцені"Феско-хол". За словами глядачів, виступ пройшов на ура, але ніхто з присутніх на концерті навіть не здогадувався – чого варто було артисту добре заспівати. Про стан вокаліста слухачі дізналися пізніше, коли Стас випустив кілька "історій" в Instagram з багатозначним підписом"Дно".

За словами самого виконавця, поїздка на Далекий Схід перетворилася для нього в кошмар і в майбутньому він не буде так ризикувати. Стас зізнався, що через різку зміну часових поясів і багатогодинних перельотів не зміг заснути більше 40 годин і навіть снотворний не допомогли.

"Медитація, дві таблетки снодійного, душ, прогулянка-хлопців..., що я тільки не робив, але сон мене покинув остаточно і безповоротно, - написав Стас П'єха, - я вже більше 40 годин не сплю".

40-річний співак вже попередив організаторів його концертів, що надалі буде більш обдумано планувати свій гастрольний графік, виключаючи регіони з великою різницею в часових поясах, адже йому не потрібні проблеми з власним організмом.

Зазначимо, що через свої згубні пристрасті до заборонених речовин близько 10 років тому Стас П'єха ледь не позбувся життя. Не секрет, що ще в юності онук народної артистки СРСР Едіти П'єхи захопився наркотиками. Все це призвело до депресії, панічних атак, гормональних збоїв. Після цього співак навіть проходив курс лікування в психіатричній клініці.

Раніше "Hyser" писав про те, що онук Едіти П'єхи кардинально змінив імідж і порадував шанувальників новим репертуаром.

Також наш портал розповів про те, що у онука Едіти П'єхи виявлено психічний розлад.

Нагадавши, Стас П'єха з гумором поскаржився, що зйомки нового кліпу його дуже вимотали, звалившись без свідомості на підлогу.