Нещодавно Леся Нікітюк побувала в Єгипті, де не тільки відпочивала на сонячному узбережжі Червоного моря, але і приміряла на себе незвичайну роль.

Зірка із завидною регулярністю публікувала яскраві фотозвіти про подорож і радувала фанатів то стрункою фігурою в купальнику, то в вбранні в стилі Лари Крофт.

Знаменитість відвідала стародавнє єгипетське місто Луксор і храм Хатшепсут, заради чого подолала 4-годинний шлях з Хургади. А в одному з нових постів Леся Нікітюк похвалилася здібностями гіда і довела, що з легкістю може проводити екскурсії для туристів:

Фолловери прийшли в захват від перевтілення телемандрівниці і обсипали її щедрими компліментами. Тим більше, що до цього у неї в акаунті вже був опублікований перший відеоролик на тему "екскурсійне бюро Лесі Нікітюк":

Більш того, деяким користувачам соцмереж Леся Нікітюк в такому вигляді нагадала героя популярної комп'ютерної гри "Serious Sam", дія якого розгортається на тій же локації:

Що стосується "пляжних фотосесій" зірки проектів "Орел і Решка" і "ЛеМаршрутка", то її мікроблог рясніє кадрами, надихаючими чоловіків на захоплені відгуки:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк одягла спокусливий купальник і підкорила соцмережі фігурою.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк похвалилася стильним вбранням і зірвала шквал захоплених компліментів.

Нагадуємо, що Оля Нікітюк поділилася оригінальними спогадами про вечірку за участю Ірини Білик.