Одна з найбільш спокусливих і жіночних представниць сучасного українського шоу-бізнесу Даша Астаф'єва полонила шанувальників зухвалим нарядом.

Артистка постала в кадрі в чорній нижній білизні, яка вигідно підкреслила апетитність її форм. Свій look знаменитість доповнила масивними намистами.

У підписі до фото вона поділилася своїми роздумами на тему музичної творчості: "Для мене одкровення, що багато хто з вас не знають про те, що я продовжую співати! Всі ми любителі ностальгувати про минуле, про незабутні враження і спогади про те, що не можна повторити...».

Знаменитість не стала уточнювати назви нової композиції, але шанувальники переконані, що це обов'язково буде хіт. Вона натякнула на те, що в назві майбутньої композиції присутнє слово "добрий" і запропонувала фоловерам вгадати повну версію:

Варто відзначити, що Даша Астаф'єва нещодавно перенесла серйозну операцію. Зірка відчула раптове погіршення здоров'я і опинилася в лікарні, хоча до цього жменями ковтала знеболюючі і не навіть думки не допускала, що може опинитися в медустанові.

За словами артистки, у неї відкрилася внутрішня кровотеча і тільки завдяки своєчасній допомозі медиків зуміла відновитися. Те, що трапилося дуже вплинуло на ставлення Даші Астаф'євої до власного організму і вона зізналася, що стала більш відповідальною.

"Пережила величезне для себе потрясіння, в буквальному сенсі, яке мене оживило і привело ще у велику усвідомленість і розуміння слова «відповідальність» - зізналася співачка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Фреймут показала шанувальникам, як потрібно правильно пити алкоголь.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк ошелешила фоловерів дивною витівкою.

Нагадуємо, що Маша Єфросиніна здивувала соцмережі особистим визнанням.