Вона була першою красунею радянського кінематографа і ніхто не міг припустити, що на схилі років її спіткає таке нещастя. Наталія Фатєєва, яка зараз живе самітницею в своїй 5-и кімнатній квартирі в Москві практично не виходить з дому і навіть перестала спілкуватися з родичами. Останнім часом ситуація посилилася ще й через недбалість московських медиків.

Так, 86-річній актрисі театру і кіно Наталії Фатєєвій, відомій за фільмами "Місце зустрічі змінити не можна", "розіграш", "сіль землі" доведеться миритися з сім'єю, так як без сторонньої допомоги їй доведеться погано. Вся справа в тому, що занесення інфекції під час операція по заміні тазостегнового суглоба обернулося для жінки неможливістю ходити без милиць. Про це пишуть РосСМИ.

За словами актриси зараз кожен крок дається їй насилу і болем. Через наслідки перенесеної операції навіть по власній квартирі вона змушена пересуватися на милицях.

"Я-жертва нашої медицини... Їх злочинної недбалості!"- заявляє актриса.

Все почалося з того, що Наталія Фатєєва перенесла операцію по заміні тазостегнового суглоба. Рівне місяць зірка радянського кіно провела в стінах лікарні, а коли рана затягнулася - її виписали.

"Три місяці я переводила всіх друзів і знайомих, щоб вони допомагали мені їздити на перев'язки. Однак мій стан лише ставав гіршим. Катастрофічно швидко почала розвиватися моторошна інфекція", - скаржиться актриса на вітчизняну медицину.

За її словами, операція пройшла успішно, але в організм потрапила інфекція. Місяць у неї гоїлася рана, а після виписки почалися проблеми. Однак лікарі не поспішали направляти її до хірурга і виписувати антибіотики, а передали на руки заввідділенням, який займається коліньми.

Фатєєвій довелося самостійно звернутися в поліклініку за місцем проживання. Ось там і виявили, що артистка потребує термінової операції, але час було втрачено.

"Коли мені все розкрили, то виявилося, що інфекція з'їла м'яку тканину і кістку. Кістка відновили, а м'яку тканину — ні! Через це все життя я не зможу самостійно рухатися, а тільки на милицях", - розповідає Фатєєва.

Відзначимо, що діагноз артроз Наталії Фатєєвої був поставлений кілька років тому. Перший час вона лікувалася в Ізраїлі, де їй зробили операцію по заміні суглобів. У зв'язку з тим, що один суглоб не прижився, вже в Росії актрису терміново відправили на операційний стіл.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк звернулася до фоловерів у соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Жигунов одружився і показав перші фото.

Нагадуємо, що єдиний син Цоя здивував сім'ю Михайлових " живим сюрпризом".