Актриса Агата Муценіеце показала лякаючий знімок своїм фанатам.

Так, Агата Муценіеце вміє дивувати своїх фанатів. Після того, як вона розлучилася з актором Павлом Прилучним, до її персони прикуто ще більше уваги. В першу чергу всіх цікавить питання, хто ж стане наступним обранцем пари. Але поки Агата не готова говорити про своє особисте життя.

Дівчина сконцентрувалася на своїй кар'єрі і вихованні двох дітей. Нагадаємо, що вони були народжені якраз у шлюбі з Павлом.

А не так давно Агата показала навіть лякаючий знімок на своїй сторінці. На ньому вона позує в сукні темного кольору, яке відмінно підкреслило її груди. Але ось обличчя актриса прикрила тонкою вуаллю. Сам знімок оформлений в чорно-білому кольорі.

Складається таке відчуття, що це фото було зроблено не в найкращий час актриси. Адже на ньому вона виглядає неймовірно сумною.

"Всім гарного вечора суботи!",- підписала нове фото Агата.

Шанувальники зійшлися на думці, що на фото Агата виглядає просто відмінно. Багато хто звернув увагу на її фігуру.

"Так, дядько Паша профукал таку красуню🔥, вааау! ну яка краса! неймовірний 😍, чим то схожа на Моніку Беллуччі в молодості 😍 😍 , Просто шикарна і чудова,Прилучний, як міг таку упустити ?де мізки у мужиків і очі ???! 😂, Яка все таки красива🔥 🔥 🔥, краса!!! Прям з якогось іспанського серіалу!! З днем театру, Агата!! Нових ролей, успіху, вдячних глядачів!! 💓 💓 💓 , Боже, чарівна! 💥 💯 🔥 , Яка ви красуня🔥, Класна до неможливості!Обожнюю👍 🔥 💖", - написали віддані шанувальники в комменаріях до фото.

Раніше Hyser писав про те, що Влад Топалов після від'їзду дружини почав постити фото красивих дівчаток.

Також писали, що дочка Олі Полякової показала дорослі знімки, які не можна публікувати дівчинці її віку.

Нагадаємо, що Нікітюк висміяла подвійне підборіддя Полякової і Єфросиніної.