Ведуча Ольга Фреймут показала, як правильно пити алкоголь згідно етикету.

Ведуча Ольга Фреймут на своїй сторінці в соціальній мережі часто ділиться з шанувальниками правилами етикету. Вона записує повчальні та інформативні ролики. Варто сказати, що Фреймут просто відмінно виглядає. За останній час вона привела в порядок свою фігуру і від неї зараз не відірвати очей.

Цього разу вона продемонструвала, як правильно пити алкоголь. Ведуча розповіла, що не потрібно сильно закидати голову і випивати все до останньої краплі. Навпаки, келих в руках повинен знаходиться в 45 градусах.

На відео Ольга Фремут позує в обтислій сірій кофті, яка відмінно підкреслила її фігуру.

"Як правильно пити? Все до останньої краплини? Закидати голову? Ні. Склянка, коли п'ємо, має нахилятися не більше, ніж на 45 градусів", - підписала своє нове відео Ольга Фреймут.

У коментарях шанувальники розділилися на два табори. Хтось почав, як завжди, критикувати Ольгу. А хтось похвалив її за знання етикету і за те, що вона ділиться такими корисними порадами.

"Щоб кут був 45°, там мабуть півсклянки має бути. Тому весь час треба підливати в келих😂. Не хочу чіплятися, але Ви з пустим келихом показали кут майже 90°. Треба потренуватись було перед дзеркалом і взяти транспортир. Оля, я Вас поважаю і прислухаюсь до Ваших порад. 😉Не ображайтесь😄., Незрівнянно виходить, коли ви показуєте, як не треба. У вас дар робити пародії, мені здається ♪ , А останні краплини як допити?😂 😂 з присіданням було краще відео, Оля😂 😂", - написали фанати в коментарях.

Раніше Hyser писав про те, що діти Алли Пугачової показали Божевільні танці Галкіна.

Також писали, що дочка Олі Полякової показала дорослі знімки, які не можна публікувати дівчинці її віку.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна розповіла про перший досвід, занадто особисте визнання.