Російська актриса Анастасія Заворотнюк зникла з поля зору публіки кілька років тому і почала боротьбу з онкологічним захворюванням. Родичі артистки не коментують її стан здоров'я і не повідомляють місцезнаходження, а тому шанувальники змушені збирати інформацію по крихтах.

Єдина, хто періодично відповідає на питання про зірку комедійного ситкому «Моя прекрасна няня» - це її старша дочка Анна. Дівчина зізналася, що мама дійсно смертельно хвора, але вони сподіваються на краще і докладають максимум зусиль для її одужання.

Син Анастасії Заворотнюк-Майкл весь цей час з представниками ЗМІ не спілкується і пости на його сторінці в Instagram з'являються дуже рідко. Але днями користувачі соцмереж помітили, що спадкоємець знаменитості перейменував свій аккаунт з @mike_zavorotnyuk в @mike_strukov.

Хлопець взяв прізвище свого батька-бізнесмена Дмитра Стрюкова, від якого Анастасія Заворотнюк свого часу пішла до «гардемарину» Сергію Жигунову. Потім після досить хворобливого і скандального розставання з артистом, вона вийшла заміж за фігуриста Петра Чернишова і народила йому дочку Мілу.

Одного разу в інтерв'ю росЗМІ спортсмен пояснив, що знайшов спільну мову з дітьми коханої від попереднього шлюбу і це стало причиною їх сімейної гармонії, оскільки для Анастасії Заворотнюк - діти понад усе.

Був:

С:

До слова, екс-коханий актриси нещодавно офіційно узаконив свої стосунки з журналісткою Вікторією Ворожбіт, яку в шоу-бізнесовому співтоваристві часто порівнювали з Анастасією Заворотнюк за зовнішню схожість.

Сергій Жигунов з новоспеченою дружиною Вікторією. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк звернулася до фоловерів у соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк зізналася в болісних болях.

Нагадуємо, що у мережі показали архівне відео за участю Олі Полякової та Анастасії Заворотнюк.