Про особисте життя популярного російського виконавця Сергія Лазарєва ходить чимало чуток. Нерідко його підозрюють в нетрадиційній орієнтації і приписують романи з представниками чоловічої статі, але сам артист вважає за краще зберігати благородне мовчання з цього приводу.

А в одній з нових публікацій визнаний естрадний романтик звернувся до колеги по музичному цеху і привітав її з днем народження. Йдеться про співачку Поліну Гагаріної, якій 27 березня виповнився 31 рік.

Сергій Лазарєв з натхненням звернувся до іменинниці: «Ти примудрилася поєднати в собі зовнішню крихкість з найсильнішим характером і потужною енергією всередині. Твоєму голосу наслідують, твої пісні співають, ти яскрава і талановита зірка сучасної музики! Продовжуй світити яскраво і потужно!! Обіймаю! ❤️».

В якості ілюстрації до посту музикант вибрав їх спільне атмосферне чорно-біле фото. У кадрі Сергій Лазарєв багатозначно дивиться вдалину, Поліна Гагаріна - чуттєво притискається до нього...

Сергій Лазарєв і Поліна Гагаріна. Фото: Instagram

Фоловери артиста приєдналися до теплих слів на адресу зіркової блондинки, а сама винуватиця торжества подякувала другові за компліменти:

До слова, не обійшлося і без жалю про те, що артисти не є подружньою парою. Як відомо, минулого року Поліна Гагаріна розлучилася з чоловіком-фотографом Дмитром Ісхаковим і відтоді стала менш балакучою на тему особистого життя:

Раніше "Hyser" писав про те, що Влад Топалов розчулив соцмережі відео з сином.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова поділилася пікантними кадрами в дивному вбранні і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Лоліта Мілявська похвалилася стильним комбінезоном і налякала шанувальників надмірною худорбою.