Запальні танці дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна розчулили соцмережі і викликали масу позитивних відгуків про спадкоємців зоряного сімейства.

На сторінці популярного російського шоумена і чоловіка Примадонни з'явилося цікаве відео про те, як він проводить час в колі сім'ї. Телеведучий зобразив хореографічні імпровізації Лізи і Гаррі під схвальні відгуки зіркової мами Алли Борисівни. Співачка з натхненням оцінила стильний наряд дочки, а та, в свою чергу, розповіла, хто обдарував її обновками.

Також Алла Пугачова прокоментувала манеру рухатися свого сина і зазначила, що він успадкував таланти від свого батька. Максим Галкін з іронією зазначив: »у цьому епізоді я дізнався від Алли, як я танцюю😂". А також назвав танці Гаррі- "розкорякою".

Не секрет, що різниця у віці між Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою становить близько 30 років, а тому, та обставина, що вони свого часу зважилися стати батьками, не дає спокою хейтерам донині.

Минулого року спадкоємці артистів поповнили ряди першокласників однієї з елітних московських шкіл. Ліза і Гаррі Галкіни мають багатомільйонну армію в соцмережах. Вони неймовірно талановиті і крім шкільної програми, освоюють Іноземні мови і гру на музичних інструментах.

Примадонна намагається максимально багато часу проводити з дітьми. В одному з інтерв'ю росЗМІ Максим Галкін пояснив, що вони з дружиною намагалися тримати появу чад в таємниці.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін ошелешив шанувальників заявою про зіркову дружину і викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Валерій Леонтьєв вразив публіку визнанням в ніжних почуттях до Алли Пугачової.

Нагадуємо, що Алла Пугачова розповіла про те, що відчуває до іншого чоловіка.