Леся Нікітюк порадувала фанатів кумедним роликом

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк веде активний спосіб життя та із завидною регулярністю ділиться з фанатами цікавими й нерідко пікантними знімками. На цей раз знаменитість вирішила показати підписникам, як приводить себе в порядок вранці. Відео зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.
У кожної знаменитості є власний секрет, який допомагає їй виглядати на всі сто. Деякі відвідують візажистів і стилістів, щоб не відставати від трендів і завжди дивувати блискучим виглядом, інші самостійно створюють свій образ.
Леся Нікітюк, швидше належить до другого типу зірок. Однак часом встаючи з ранку і збираючись на роботу зовсім не хочеться витрачати час на мейкап. Так, телеведуча зняла кумедний ролик, як проходить її звичайний ранок.

На відео дівчина сідає за столик з сонним обличчям і без макіяжу. Далі починає копатися в косметичці, а потім висипає все з неї на стіл. Потім Нікітюк несподівано "приклалася" обличчям об стіл, де лежали всі косметичні приналежності і через кілька секунд постала перед фанатами з укладеним волоссям і красивим макіяжем. Все це супроводжується бадьорою музикою.
"Сервіс Makeup від Лесічки) швидко, зручно, якісно! Запис в директ", - підписала публікацію Нікітюк.
Деякі фанати позаздрили "таланту" зірки, зазначивши, що хотіли б теж так приводити себе в порядок з ранку. Інші ж просто почали засипати її компліментами.
"Я теж так хочу вміти", "Леся, це просто вау-ефект", "Ой, яка гарненька", "От би так щоранку мені", "А так можна?",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк висміяла подвійне підборіддя Полякової та Єфросиніної.

Також портал Hyser писав, що Ані Лорак у вузенькому топі показала фото зі спортзалу.

Крім того портал Hyser інформував, що дружина Потапа співачка Настя Каменських показала, як виглядала 12 років тому.