Популярна українська телеведуча Маша Єфросініна показала підписникам свого мікроблогу спокусливий кадр з маленьким флакончиком і зробила несподіване зізнання.

Особистою історією Маша Єфросініна поділилася на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

На портретному фото ведуча позує з оголеними плечима. Вона зробила ніжний натуральний макіяж з акцентом на очі. Губи підкреслила матовою помадою нюдового кольору.

Розкішна укладка волосся робить образ бездоганним. В руках знаменитість тримає маленький флакончик з лаком.

Як зізналася Маша Єфросініна, свій перший манікюр вона зробила, коли їй було всього 13 років.

У неї була дуже шкідлива звичка, від якої вона страждала - телеведуча гризла нігті, часом до крові. Але, її мудра матуся знайшла вихід із ситуації й вирішила проблему доньки.

"Я гризла нігті в кров, і моя наймудріша мама не стала мене лаяти, мазати пальці перцем, ставити ультиматуми, а відвела мене в перукарню.

Там тітонька з модною хімією-кублом на голові довго розпарювала в окропі мої руки, а потім залізними штуками, схожими на плоскогубці, опрацювала кожен палець так, що руки стали дуже акуратними. У мить перехотілося їх тягнути в рот...",- зізналася Маша Єфросиніна.

Як зазначила знаменитість, манікюр став її першим б'юті-ритуалом. Причому вона не любить ходити з одним і тим же кольором довго. Зірка може перефарбовувати нігті через день.

Українська красуня підкреслила, що красиві нігті насамперед потрібно робити для себе.

"Наші руки - це те, що протягом життя ми бачимо найчастіше. Будьте красиві, поманіть весну красивим і доглянутим пальчиком!",- пише Єфросініна.

Раніше "Нyser" писав про те, що Маша Єфросініна сумує за другом, який раптово пішов з життя.

Також наш портал повідомляв, Маша Єфросініна розповіла шанувальникам про непростий період у своєму житті.

Нагадуємо, Маша Єфросініна потішила гостей свого мікролога новим відеороликом.